Winnaar Rijswijk Talent Award 2022 bekend

Rijswijk Talent Award 2022

Opening tentoonstelling:
De expositie van de Rijswijk Talent Award werd op 21 oktober om 16:30 uur officieel geopend door Mark Wit, wethouder cultuur. Aansluitend gaf Trias talent Avisa (8) met haar engelachtige stem een prachtige optreden, waar iedereen zichtbaar van genoot. Rondom het atrium waren de 87 werken van deelnemers van de Rijswijk Talent Award te bezichtigen. Bekijk hier de video van de opening.

Talkshow rondom Rijswijk:
In de talkshow Rondom Rijswijk ging Frans Limbertie in gesprek met Brantley MacDonald (projectleider Rijswijk Talent Award), Arnoud van Aalst (directeur Museum Rijswijk) en Patty Jacobs (directeur-bestuurder Trias). Daarnaast interviewde hij deelnemers van de Rijswijk Talent Award en amateurverenigingen. Maarten Bakker, oud-winnaar Rijswijk Talent Award 2019, editie podiumkunsten gaf een waanzinnig optreden en presenteerde ook zijn eigen muziek.  Korte impressie talkshow.
Op bezoek bij de finalisten van de Rijswijk Talent Award:Op 28 oktober gingen Brantley en René op pad om de finalisten te verrassen.

Uitreiking Rijswijk Talent Award:
De winnaar van de Rijswijk Talent Award 2022, editie Beeldend is Seline Oosterling.  Mark Wit, wethouder cultuur overhandigde de cheque ter waarde van €500,- Seline benadrukt met haar kunstwerk de CO2-uitstoot van de inhalatiemedicatie. Het is een onderwerp wat haar bezighoudt als medewerker in de apotheek. Het winnende werk is t/m 17 december te zien in het Huis van de stad. Het kunstwerk zal geplaatst worden in de etalage van het beeldende atelier van Trias. Iedereen is welkom om het kunstwerk te bezichtigen tijdens de regulieren openingstijden van Trias. Impressie prijsuitreiking Rijswijk Talent Award 2022.