Vier de kerstvakantie bij Trias in het Huis van de stad

Vier de kerstvakantie bij Trias in het Huis van de stad

Zing, dans en maak mee bij Trias! In de kerstvakantie op 3 en 4 januari 2023 zijn er weer allerlei activiteiten te doen in het Huis van de stad. Kies uit één of meerdere activiteiten zoals de tweedaagse Musicalschool Annie, TikTok Dance, Tie-Dye of schminken. Kinderen met de Ooievaarspas kunnen gratis deelnemen.

Musicalschool Annie (2 dagen)
In twee dagen maken kinderen kennis met Musical. Zingen, dansen, acteren alles komt voorbij. Ze gaan aan de slag met het inspirerende levensverhaal van de roodharige heldin Annie en gaan op avontuur in New York. De Musicalschool vindt plaats op 3 en 4 januari 2023 van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Tie-Dye
Kinderen gaan aan de slag met textielverf en elastiekjes en maken een eigen tie-dye ontwerp. Dit ontwerp gaat op een kussensloop of T-shirt, maar het is ook mogelijk om het op een item naar keuze te verven. De workshop Tie-Dye vindt plaats op 3 januari om 10.00 of 12.30 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

TikTok Dance
Onder begeleiding van juf Imogen gaan kinderen aan de slag met de coolste dansmoves. Wanneer iedereen de choreografie onder de knie heeft, wordt er een videoclip opgenomen. Leuk om te laten zien aan vrienden, familie en kennissen. TikTok Dance vindt plaats op 4 januari 2023 tussen 10.00 en 11.30 uur.

Schminken
Kinderen leren in deze workshop hoe ze op de juiste wijze schmink aanbrengen op hun eigen gezicht. Ze gaan aan de slag met sponzen en penselen en lopen aan het einde van de workshop als wandelende kunstwerken door het Huis van de stad. De workshop vindt plaats op 4 januari 2023 tussen 12.30 en 14.30 uur, geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Reserveren
Inschrijven voor één of meerdere workshops kan via stichting-trias.nl. Wees er snel bij, want VOL=VOL. Kinderen kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten op vertoon van de Ooievaarspas.