Publieksbalies gemeente Rijswijk vanaf 7 november open in Huis van de stad Rijswijk

Wij willen u graag op de hoogte brengen van een grote verandering! Op vrijdag 3 november verhuizen de publieksbalies van de gemeente Rijswijk van het Bogaardplein naar het Huis van de stad. Vanaf dinsdag 7 november vindt u de publieksbalies in het Huis van de stad Rijswijk.

Wat betekent dit voor u?

Voor het afhalen van reisdocumenten, voor het verkrijgen van aktes en het doen van aangiften staat ons team vanaf dinsdag 7 november voor u klaar in het Huis van de stad Rijswijk. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij de publieksbalies op ons nieuwe adres: Generaal Spoorlaan 2, 2283 GM Rijswijk.

Publieksbalies 2 dagen gesloten

Vanwege de verhuizing naar het Huis van de stad Rijswijk zijn de publieksbalies op vrijdag 3 en maandag 6 november gesloten. Bekijk de planning van de verhuizing in de tabel hieronder:

Donderdag 2 november 2023Laatste dag in het oude stadhuis (Bogaardplein 15)
Vrijdag 3 november 2023Publieksbalies gesloten 
Maandag 6 november 2023Publieksbalies gesloten
Dinsdag 7 november 2023Open in het Huis van de stad Rijswijk (Generaal Spoorlaan 2)

De openingstijden van de publiekbalies blijven op hetzelfde.

Vragen?

We doen er alles aan om de overgang naar de nieuwe locatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht u vragen hebben over de verhuizing of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur via telefoonnummer 14 070 (optie 4).