Pitch Parade – Breng je idee, krijg euro’s mee!

Trias organiseert een supertof project voor jongeren in Rijswijk! Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en barst je van de creatieve ideeën? Mag het bij jou in de buurt ook allemaal wel wat creatiever? Kan je gemeente jouw ideeën goed gebruiken? Wil je graag een eigen festival organiseren, een community garden starten, een leesclub beginnen of een ander geweldig initiatief tot leven brengen? Grijp je kans in de Pitch Parade om met financiering je eigen project te organiseren.

De Pitch Parade is jouw kans om met een financiële bijdrage je project uit te voeren. Of je nu een eigen festival of dancebattle wilt organiseren, kunst wilt maken of een ander geweldig idee hebt, de Pitch Parade is er om jou te helpen. We willen jouw ideeën ondersteunen om een positieve impact te hebben in jouw gemeente. Per gemeente is er maar liefst € 5.000 beschikbaar gesteld, met een maximum van € 2.500 per project.

Praktische informatie


De Pitch Parade, editie Rijswijk vindt plaats op vrijdag 5 juli bij Trias in het Huis aan de stad Rijswijk, aanvang: 19.00 uur. Ga voor meer informatie naar www.pitchparade.nl en meld je aan!